Następny Poprzedni

Makaron z grillowanymi warzywami, fetą oraz zielonymi oliwkami OLE!

14-07-2021

Składniki :

  • makaron
  • 1 łyżka suszonych ziół prowansalskich
  • 1 duża cukinia
  • rukola
  • ser feta
  • pomidorki koktajlowe
  • 1 czerwona oraz 1 pomarańczowa papryka
  • oliwa
  • prażone orzechy
  • 1 ząbek czosnku
  • oliwki drylowane zielone OLE!
  • 1 łyżka pesto
  • cebula

Makaron gotujemy al dente. Warzywa kroimy w grubszą kostkę. Wkładamy do dużej miski, doprawiamy do smaku orz posypujemy obficie ziołami. Cebulę kromy w kosteczkę i smażymy na złoty kolor. Na patelni grillowej lub grillu przygotowujemy warzywa. Do oliwy dodajemy łyżkę pesto. Na talerzu układam rukole lub sałatę, grillowane warzywa, fetę oraz oliwki OLE!. Całość polewamy oliwą oraz posypujemy orzechami.

Powrót

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6
.476.511 zł kapitał wpłacony: 6.476.511 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny