08-01-2019
Makaron z pesto pietruszkowym, pieczoną dynią i czosnkiem w oleju z ziołami OLE!
Składniki:
Dynię kroimy w kostkę, układamy na papierze do pieczenia. Polewamy odrobiną oliwy, posypujemy tymiankiem, solimy i pieprzymy. Pieczemy do miękkości w 180 stopniach przez ok.20-30min. (w zależności od wielkości kawałków). W tym czasie miksujemy natkę, orzechy, pestki, czosnek i ser. Powoli dolewamy oliwy. Doprawiamy do smaku. Gotujemy makaron w osolonej wodzie na al dente i łączymy go z pesto. Nakładamy dynię i czosnek. Wierzch posypujemy serem.
OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6.476.511 zł kapitał wpłacony: 6.476.511 zł