07-04-2021
Składniki:
Cebule siekamy i zarumieniamy na patelni. Dodajemy mięso mielone. Smażymy, aż zmieni kolor. Dodajemy pokrojone w kostkę papryki, posiekane chilli, posiekany czosnek, puszkę pomidorów oraz koncentrat. Całość mieszamy i dusimy ok. 10 min. Dodajemy zawartość słoiczka Bruschetta OLE!, fasolę i trzymamy na ogniu jeszcze ok. 20 min. Na koniec całość posypujemy serem i posiekaną natką pietruszki. Farsz układamy na plackach, zwijamy w kopertę (możemy pomoc sobie wykałaczkami).Grillujemy. Podajemy ze śmietaną.
Powrót
OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6.476.511 zł kapitał wpłacony: 6.476.511 zł