Następny Poprzedni

Blanszowane pieczarki w słoikach i puszkach

Klasa grzyba Pojemność Waga netto DNW Ilość jednostek na tackę: Ilość jednostek na EURO paletę: Okres trwałości Warunki przechowywania
1 klasa mini

1 klasa, całe do słoików

1 klasa, całe do puszek

1 klasa krojona

2 klasa krojona

P&S - 3 klasa krojona
Słoiki
212ml 180g 115 g (4 oz) 12 słoików 2 352 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
314 ml 280g

150g (5,3 oz)

170 g (6 oz)

12 słoików 1 512 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
370 ml 330g 200 g 12 słoików 1 344 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
580 ml 530g 315 g 12 słoików 864 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
720 ml 695g 410 g 12 słoików 768 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
800 ml 760g 415 g 6 słoików 768 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
1700 ml 1550g 1000 g 6 słoików 324 słoików 36 miesięcy +2°C/25°
Małe puszki
212 ml 200g 115 g (4 oz) 12 puszek 2688 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
314 ml 290g 170 g (6 oz) 12 puszek 2016 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
425 ml 400g

200g

230 g (8 oz)

12 puszek 1728 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
850 ml 800g 460 g (16 oz) 6 puszek 864 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
Duże puszki
2650 ml 2500g 1200 g
1380 g
6 puszek 270 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
3110 ml 2900g

1503g (53 oz)

1760 g (62 oz)

1920 g (68 oz)

6 puszek 240 puszek 48 miesięcy +2°C/25°
4250 ml 4000g 2300 g 3 puszki 165 puszek 48 miesięcy +2°C/25°

Blanszowane pieczarki w workach

Klasa grzyba Pojemność Waga netto DNW Ilość jednostek na tackę: Ilość jednostek na EURO paletę: Okres trwałości Warunki przechowywania
1 klasa mini

1 klasa, całe do słoików

1 klasa, całe do puszek

1 klasa krojona

2 klasa krojona

P&S - 3 klasa krojona
Worki
4000 ml 3500 g 2500 g 4 worki 192 worki 12 miesięcy +2°C/6°
8000 ml 7300 g 5000 g 2 worki 96 worki 12 miesięcy +2°C/6°

Blanszowane grzyby do przetwórstwa w beczkach

Klasa grzyba Pojemność Waga netto DNW Ilość jednostek na tackę: Ilość jednostek na EURO paletę: Okres trwałości Warunki przechowywania
1 klasa mini

1 klasa, całe do słoików

1 klasa, całe do puszek

1 klasa krojona

2 klasa krojona

P&S - 3 klasa krojona
Beczki
220 l 230 kg 150 kg 1 beczka 4 beczka 10 dni - 3 miesiące +2°C/6°
Minimum logistyczne - pełna ciężarówka (84 beczki)

Blanszowane grzyby do przetwórstwa w skrzyniopaletach

Klasa grzyba Pojemność Waga netto DNW Ilość jednostek na tackę: Ilość jednostek na EURO paletę:
1 klasa mini

1 klasa, całe do słoików

1 klasa, całe do puszek

1 klasa krojona

2 klasa krojona

P&S - 3 klasa krojona
Drewniane skrzyniopalety
480 l 480 kg 330 kg 10 dni +2°C/6°

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny