Następny Poprzedni

Cebulka srebrna w occie


Składniki: cebula, woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, kwas cytrynowy – regulator kwasowości, aromatyczne przyprawy, nasiona gorczycy.

Fizyczne/chemiczne właściwości gotowych produktów: 

- zawartość soli: 0,8 – 1,5 %
- poziom pH:  3,2 - 3,8
- kwasowość z kwasu octowego:  0,9 – 1,5%

 

Opakowania i logistyka >>

powrót

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny