Następny Poprzedni

Cebulka złota w occie


Składniki: cebula, woda, cukier, sól, ocet winny, ocet spirytusowy, aromatyczne przyprawy, nasiona gorczycy, ryboflawina - barwnik

Fizyczne/chemiczne właściwości gotowych produktów:

- zawartość soli: 0,5 – 1,3 %
- poziom pH:  2,9 - 3,6
- kwasowość z kwasu octowego:  0,6 – 1,3%

Opakowania i logistyka >>

powrót

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny