Następny Poprzedni

P&S - 3 klasa krojone w kwasach organicznych


Składniki: Pieczarki, woda, sól, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, kwas mlekowy, kwas octowy, siarczyn

Grzyby:  Szaro-brązowe plastry z ciemnymi blaszkami

Średnica kapelusza: standardowe P&S,  kapelusze grzybów do 60 mm

Długość trzonu:   Do 50 mm, tolerancja 10% do 50 mm

Grubość plastra: 6 mm +/- 1 mm

Fizyczne/ chemiczne właściwości produktu w beczkach:
- zawartość soli: 3,0-7,0% 
- poziom pH: < 3,5 
- SO2 : < 800 ppm 

Fizyczne/chemiczne właściwości gotowego produktu po odkwaszaniu (metoda OKECHAMP):
- zawartość soli: 0%
- poziom pH: 5,0 – 6,0
- SO2 : < 50 ppm 

Okres trwałości:
12 miesięcy od daty produkcji

 

Opakowania i logistyka >>

powrót

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny