Następny Poprzedni

1 klasa całe do puszek


 Składniki: pieczarki, woda, sól, kwas askorbinowy, kwas cytrynowy

Średnica zamkniętych kapeluszy: 24-32 mm, tolerancja 10% do 35 mm

Fizyczne/chemiczne właściwości gotowego produktu:
- zawartość soli: 0,80-1,20%
- poziom pH: 4,8-5,8 
- SO2: < 10 ppm

Długość trzonu: 10 mm, tolerancja 10% do 15 mm

 

Opakowania i logistyka >>

powrót

OKECHAMP S.A., ul. Wichrowa 1A, 60-449 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro.poznan@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, BDO:000087546, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny