Następny Poprzedni

PIECZARKI PRZETWORZONE

Standard

Konserwowane kwasami organicznymi

Przemysł: Blanszowane grzyby konserwowane kwasami organicznymi w beczkach – możliwość magazynowania w niechłodzonych warunkach

Korzyści:

Magazynowanie bez potrzeby chłodzenia – w temperaturze +0°C / +30°C
Mniejsza ilość zamówienia – minimalne zamówienie 40 beczek
Krótki czas dostawy w Europie (od zamówienia do realizacji)
Krótszy czas odkwaszania w porównaniu do wysoko zasolonych grzybów
Bardziej naturalny kolor po odkwaszeniu  
Wysokiej jakości surowiec do dalszego przetwórstwa

OKECHAMP S.A., ul. Dąbrowskiego 259, 60-406 Poznań, tel.: 061 846 99 00, fax: 061 846 99 01, email: biuro@okechamp.pl, www.okechamp.pl NIP: 779-21-94-028, REGON:634419544, KRS: 0000235254 - Sąd Rejonowy Poznań - Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu VIII Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego
kapitał zakładowy: 6 776 511 zł kapitał wpłacony: 7 500 000 zł

X

Nasza witryna stosuje pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb.
Dalsze korzystanie z witryny oznacza zgodę na wykorzystanie plików cookies zgodnie z Polityką cookies. Jeżeli nie akceptują Państwo Polityki, prosimy o niekorzystanie z naszej witryny