1 klasa całe 22-26 mm w kwasach organicznych

Cena

0.00 zł

Ogólny opis

Składniki: Pieczarki, woda, sól, kwas cytrynowy, kwas askorbinowy, kwas mlekowy, kwas octowy, siarczyn

Średnica kapelusza:  22-26 mm, tolerancja 10% do 28 mm

Długość trzonu:  do 10 mm, tolerancja 10% do ½ średnicy kapelusza

Fizyczne/ chemiczne właściwości produktu w beczkach: 
- zawartość soli: 3,0-7,0% 
- poziom pH: < 3,5 
- SO2 : < 800 ppm

Fizyczne/chemiczne właściwości gotowego produktu po odkwaszaniu (metoda OKECHAMP):
- zawartość soli: 0%
- poziom pH: 5,0 – 6,0
- SO2 : < 50 ppm 

Okres trwałości:
12 miesięcy od daty produkcji

 

Opakowania i logistyka >>

Główne cechy